Varga-Czakó Adrienn vagyok és évek óta bloggereket oktatók azért mert hiszem, hogy ők a jövő hiteles forrásai.

Aki ma interneten naplót vezet hívhatjuk bloggernek vagy divatosabban influencernek ami függ attól éppen hol tart a ranglétrán. Sokan megmaradnak egy adott szinten, mert nekik ez csak egy hobby. De vannak azok a bloggerek, akik célokkal rendelkeznek, és építik az énmárkájukat, karrierüket, munkájukat és persze a jövőjüket.

Miért dolgozz velem?

Ha nem akarsz egy idegen marketingesnek fizetni azért, hogy helyetted megírja a cikkeidet, posztjaidat és bejegyzéseidet, mert már volt rossz tapasztalatod, és nem találták meg a hangodat, akkor tudok benne segíteni!

Ha szeretnél tanulni, fejlődni, hogy végre megtaláld a saját hangodat, üzenetedet és hajlandóságod is van arra, hogy lépésről-lépésre felépítsd a saját kommunikációdat, akkor én vagyok a te embered!

Szeretnéd a termékeidet olyan bloggereknek adni, akiknek a munkájukban, hitelességükben megbízol, és tudod, hogy mit akarsz, akkor nagyon jó helyen vagy! Hiszen nagyon sok blogger szeret írni, tesztelni termékeket, szolgáltatásokat.

A bloggerek akik a zárt csoportban vannak, mind kapnak képzést, hogy fejlődjenek. Egy-egy projekt alkalmával kapnak tanácsot, hogyan írjanak, kommunikáljanak az adott termékről, szolgáltatásról, nincs elengedve a kezük, és eddig csak elégedett ügyfeleket tudhatunk magunk mögött.

Mi történik ha együtt dolgozunk?

Felmérjük a piacot, kapsz házi feladatokat, szépen elkezdjük megismerni azokat akiket meg akarsz szólítani, és elindul egy személyre szabott, de annál látványosabb munka, aminek a gyümölcsét te magad nyomon tudod követni.

A siker nem az egyik napról a másikra érkezik, mert minden munka előtt van egy alapos tervezés, értékelés, visszacsatolás, de ebben segítek és nem maradsz egyedül, ha elakadnál!

Írj emailt, megbeszéljük a részleteket, hogy megtaláld a saját hangodat, és ezt elmondhasd mindenkinek.

Ada
BloggerKépző