30 napos poszt kihívás – Zenéim

Készítettem egy 30 napos poszt kihívást bloggereknek, és mindennap írni kell egy megadott témával kapcsolatban, aminek listáját a Facebook zárt csoportban találhatod.
A mai témánk: Zenéim

A zene az életem része volt, van és lesz is. Táncoltam nyolc éven át, így naponta éreztem a ritmus a testemben, mozogtam és izzadtam, hogy kihozzam magamból a maximumot. Meg is lett az eredménye: minden fajta zenét hallgattam, és ismerek pár taktusból, a klasszikusoktól a rock and rollig.

A zene minden esetben kifejezi az ember érzéseit, érzelmeit. A zene miatt érdekelt a szövegírás, a fényképezés, a rendezvényszervezés. Ennek következménye volt, hogy évekig dolgozhattam egy nagy rendezvényszervező cégnek, amikor táncos pályafutásom véget ért. Találkozhattam szupersztárokkal, mint Suzanne Vega, Shaggy és még sokan másokkal. De nagyon zavart, hogy nem tudtam angolul, mert hát egy olyan időszakban születtem, ahol az általános iskolában az orosz meg az orosz és egy kis orosz nyelvtanulásból választhattam. A nyelv tudás hiányának köszönhető, hogy elmentem az országból nyelvet tanulni, és kipróbálni milyen az élet máshol. Életem legjobb döntése volt!

A zene a minden, ha kell kikapcsol, ha kell feltölt. Érdekes, hogy amikor a lányomat vártam is rengeteg zenét hallgattam, és amikor megérkezett csak zenére tudott elaludni, és ezen jó szokását mai napig megtartotta. Imádunk együtt táncolni, ugrabugrálni, vagy csak hallgatni a dallamokat játék közben.

Amikor csak lehet zenét hallgatok, a munkahelyen is, utazás közben vagy ha éppen blog bejegyzést írok.

Ebben az évben előfizettem a Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene-streamelő szolgáltatásra, amin azt hallgatok, és ott, ahol akarok. Imádom, és rengeteg olyan zenét is meg tudtam hallgatni, amit itthon még csak a rádiók sem játszanak, de nagyon tetszik, hogy saját listákat is készíthetek, illetve másokét is meghallgathatom.

Kicsit félve, de végül összeállítottam nektek egy zenei BloggerKépzős dal listát a 2020-as év általam sokat hallgatott dalokból, amikre nagyon sok mindent írtam nektek. Ha van kedvetek hallgassátok, és kövessetek.

Legyen bejegyzésekben, sikerekben, zenében gazdag új esztendőtök, és remélem, hogy 2021-ben személyesen is tudunk majd találkozni 🙂

Hajrá BloggerKépző!